Спецификации
Носивост: 1200 kg
Висина на дигање: 200 mm
Димензии на вилушки: 1150x550 mm
Димензија на вилушкар: 1580x550x1670 mm
Тркала: Полиуретан
Гаранција: 1 година
Транспорт: Бесплатна испорака
Погон: Електрично движење и електрично кревање
Производител: Termalift
Код на производ: 22775
Залиха: Достапно
999.00€

+18% ДДВ

Количина:

Поврзани производи