Спецификации
Носивост: 1500 kg
Висина на дигање: 1600 mm
Димензии на вилушки: 1150x590 mm
Димензија на вилушкар: 1610x850x2110 mm
Тркала: Полиетилен / Полиуретан
Гаранција: 1 година
Транспорт: Не е вклучен во цената
Производител: Termalift
Код на производ: 19130
Залиха: Достапно
660.00€

+18% ДДВ

Количина: