Спецификации
Носивост: 2500 kg
Висина на дигање: 200 mm
Димензии на вилушки: 1150x530 mm
Димензија на вилушкар: 1580x530x1210 mm
Тркала: x5 Полиетилен
Гаранција: 1 година
Транспорт: Бесплатна достава
Производител: Termalift
Код на производ: 12068
Залиха: Достапно
1,120.00€

+18% ДДВ

Количина: