Спецификации
Носивост: 1500 kg
Висина на дигање: 3000 mm
Димензии на вилушки: 1150x530 mm
Димензија на вилушкар: 1720x710x2030 mm
Тркала: x4 Полиуретан
Гаранција: 1 година
Транспорт: Не е вклучен во цената
Производител: Termalift
Код на производ: 22135
Залиха: Достапно
980.00€

+18% ДДВ

Количина: