Спецификации
Носивост: 1500 kg
Висина на дигање: 200 mm
Димензии на вилушки: 1150x550 mm
Димензија на вилушкар: 1500x555x1200 mm
Тркала: Метал
Гаранција: 1 година
Транспорт: Бесплатна достава
Производител: Termalift
Код на производ: 15651
Залиха: Достапно
285.00€

+18% ДДВ

Количина: