Спецификации
Носивост: 1000 kg
Висина на дигање: 1600 mm
Димензии на вилушки: 1150x580 mm
Димензија на вилушкар: 1630x850x2010 mm
Тркала: Полиетилен / Полиуретан
Гаранција: 1 година
Транспорт: Не е вклучен во цената
Производител: Termalift
Код на производ: 22137
Залиха: Достапно
1,820.00€

+18% ДДВ

Количина: