Спецификации
Носивост: 500 kg
Висина на дигање: 880 mm
Димензии на вилушки: 850x500
Димензија на вилушкар: 1070x500x1000 mm
Тркала: Полиуретан
Гаранција: 6 месеци
Транспорт: Бесплатна достава
Производител: Termalift
Код на производ: 21279
Залиха: Достапно
399.00€

+18% ДДВ

Количина: