Спецификации
Носивост: 350 kg
Висина на дигање: 1300 mm
Димензии на вилушки: 900x510 mm
Димензија на вилушкар: 1116x510x945 mm
Тркала: x4 Полиуретански
Гаранција: 6 месеци
Транспорт: Бесплатна достава
Производител: Termalift
Код на производ: 17890
Залиха: Достапно
320.00€

+18% ДДВ

Количина: