Спецификации
Носивост: 1000kg
Висина на дигање: 1000mm
Димензија на вилушкар: 1000x510mm
Гаранција: 1 година
Транспорт: Бесплатна испорака
Производител: Termalift
Код на производ: 22368
Залиха: Достапно
599.00€

+18% ДДВ

Количина: