Спецификации
Носивост: 1000 kg
Висина на дигање: 3000 mm
Димензии на вилушки: 1150x580 mm
Димензија на вилушкар: 1630x850x2010 mm
Тркала: Полиетилен / Полиуретан
Гаранција: 1 година
Транспорт: Не е вклучен во цената
Производител: Termalift
Код на производ:
Залиха: In Stock
1,920.00€

+18% ДДВ

Количина: