Термалифт дд е компанија чија дејност е производство на уреди за кревање и пренесување. Тоа вклучува увоз, репарација и продажба на вилушкари и испорака и монтажа на лифтови на територијата на Република Македонија и регионот.

Термалифт е ексклузивен, независен дистрибутер на ТОЈОТА вилушкари за Македонија, Албанија и Косово. 

Моментално располага со над 350 вилушкари на лагер спремни за испорака од разни типови и брендови и околу 70 вработени во сите сектори кои ја сочинуваат Термалифт: менаџмент, продажба, маркетинг, финансии, сервис, одржување и транспорт.

Повеќе за компанијата можете да најдете на следниот линк.