Спецификации
Носивост: 2000 kg
Висина на дигање: 200 mm
Димензии на вилушки: 1150x540 mm
Димензија на вилушкар: 1560x540x1220 mm
Тркала: Полиетилен
Гаранција: 5 години
Транспорт: Вклучен во цената
Производител: Toyota
Код на производ: 23304
Залиха: Достапно
1,990.00€

+18% ДДВ

Количина: