Спецификации
Носивост: 2300 kg
Висина на дигање: 200 mm
Димензии на вилушки: 1150x520 mm
Димензија на вилушкар: 1530x520x1230 mm
Тркала: Polyurethane x6
Гаранција: 5 години
Транспорт: Бесплатна достава
Производител: Toyota
Код на производ:
Залиха: Достапно
1,099.00€

+18% ДДВ

Количина:

Овој производ има минимум количина 10
Поврзани производи