Спецификации
Носивост: 1300kg
Висина на дигање: 200mm
Димензии на вилушки: 1150x540mm
Димензија на вилушкар: 1540x540x1260mm
Тркала: 7 полиуретански
Гаранција: 12 месеци
Транспорт: Бесплатна испорака во Македонија
Погон: Електрично движење и електрично кревање
Производител: Toyota
Код на производ:
Залиха: Достапно
1,690.00€

+18% ДДВ

Количина: