Спецификации
Носивост: 500
Висина на дигање: 1300mm
Димензии на вилушки: 1150x550 mm
Димензија на вилушкар: 1580x810x1610 mm
Тркала: Полиуретан
Гаранција: 1 година
Транспорт: Не е вклучен во цената
Код на производ: 22911
Залиха: Достапно
2,090.00€

+18% ДДВ

Количина: