Спецификации
Носивост: 2500kg
Висина на дигање: 220mm
Димензии на вилушки: 1150x550mm
Димензија на вилушкар: МОЖНОСТ ЗА ДВИЖЕЊЕ НА ПАЛЕТАРОТ ЛЕВО И ДЕСНО
Гаранција: 1 година
Транспорт: Бесплатна испорака
Производител: Termalift
Код на производ: 23133
Залиха: Достапно
285.00€

+18% ДДВ

Количина: