Спецификации
Носивост: 2000kg
Висина на дигање: 190mm
Димензии на вилушки: 540x1150mm
Димензија на вилушкар: 1620x540x1250mm
Тркала: 4 носечки тркала полиуретан 1 погонско тркало полиуретан 2 стабилизаторски тркала полиуретан
Гаранција: 12 месеци
Транспорт: Бесплатна испорака во Македонија
Погон: Електрично движење и електрично кревање
Производител: Termalift
Код на производ: 23921
Залиха: Достапно
1,600.00€

+18% ДДВ

Количина: