Спецификации
Носивост: 2000 kg
Висина на дигање: 200 mm
Димензии на вилушки: 800x550 mm
Димензија на вилушкар: 1130x550x1170 mm
Тркала: x6 Полиетиленски
Гаранција: 6 месеци
Транспорт: Бесплатна достава
Производител: Termalift
Код на производ: 17887
Залиха: Достапно
199.00€

+18% ДДВ

Количина: