Спецификации
Носивост: 2000 kg
Висина на дигање: 200 mm
Димензии на вилушки: 1150x540 mm
Димензија на вилушкар: 1165x550x1180 mm
Тркала: Polyurethane x7
Гаранција: 1 година
Транспорт: Бесплатен транспорт
Производител: Termalift
Код на производ:
Залиха: Достапно
1,350.00€

+18% ДДВ

Количина:

Поврзани производи