Спецификации
Носивост: 2000 kg
Висина на дигање: 200 mm
Димензии на вилушки: 1150x550 mm
Димензија на вилушкар: 1500x550x1170 mm
Тркала: Полиетилен / полиуретан
Гаранција: 12 месеци
Транспорт: Бесплатна достава
Производител: Termalift
Код на производ:
Залиха: Достапно
210.00€

+18% ДДВ

Количина: