Спецификации
Носивост: 1500 kg
Висина на дигање: 3000 mm
Димензии на вилушки: 1150x580 mm
Димензија на вилушкар: 1890x970x2120 mm
Тркала: Полиетилен / Полиуретан
Гаранција: 1 година
Транспорт: Не е вклучен во цената
Производител: Termalift
Код на производ: 21280
Залиха: Достапно
1,950.00€

+18% ДДВ

Количина: