Спецификации
Носивост: 1500 kg
Висина на дигање: 2500 mm
Димензии на вилушки: 1150x580 mm
Димензија на вилушкар: 1840x850x1820 mm
Тркала: Полиетилен / Полиуретан
Гаранција: 1 година
Транспорт: Не е вклучен во цената
Производител: Termalift
Код на производ: 7005
Залиха: Достапно
1,850.00€

+18% ДДВ

Количина: