Спецификации
Носивост: 1000 kg
Висина на дигање: 2500 mm
Димензии на вилушки: 1150x590 mm
Димензија на вилушкар: 1710x850x1810 mm
Тркала: Полиетилен / Полиуретан
Гаранција: 1 година
Транспорт: Не е вклучен во цената
Производител: Termalift
Код на производ: 17889
Залиха: Достапно
720.00€

+18% ДДВ

Количина: