Спецификации
Носивост: 500 kg
Висина на дигање: 900 mm
Димензии на вилушки: 1600x800 mm
Димензија на вилушкар: 1840x800x950 mm
Тркала: 4 Полиуретански
Гаранција: 6 Месеци
Транспорт: Вклучен во цената
Производител: Termalift
Код на производ: 21707
Залиха: Достапно
629.00€

+18% ДДВ

Количина: