Спецификации
Носивост: 1000 kg
Висина на дигање: 800 mm
Димензии на вилушки: 1150x540 mm
Димензија на вилушкар: 1580x540x1300 mm
Тркала: 4 / Полиуретански
Гаранција: 1 година
Транспорт: Вклучен во цената
Производител: Termalift
Код на производ: 18240
Залиха: Достапно
539.00€

+18% ДДВ

Количина: