Спецификации
Носивост: 2500kg
Висина на дигање: 200mm
Димензии на вилушки: 1150x545mm
Димензија на вилушкар: 1600x545x1210mm
Гаранција: 1 година
Транспорт: Бесплатна испорака
Производител: Termalift
Код на производ: 7000
Залиха: Достапно
199.00€

+18% ДДВ

Количина: